dijous, 20 de desembre del 2012

divendres, 14 de desembre del 2012

Segona sessió d'equinoteràpia

Avui hem fet la segona sessió d'equinoteràpia a la finca de Can Pujolet.

Ens agrada molt i com ja sabem muntar més... hem fet un petit passeig pel bosc. Ara ja fins al pròxim trimestre no tornarem!


dijous, 13 de desembre del 2012

Varis Nadal

Durant aquesta setmana hem fet algunes activitats relacionades amb el Nadal.
Hem fet una sortida conjunta amb l'aula UEECO del CP Sa Blancadona; hem visitat el Betlem de l'esglèsia de San Telmo i hem esmorzat junts al passeig de Vara de Rey. Ens ha agradat molt!  

També hem preparat els aliments recollits dins la campanya de Cáritas amb motiu de les festes de Nadal.

dimarts, 11 de desembre del 2012

Calendaris solidaris

Un  any més, els nostres alumnes han portat els calendaris solidaris per al pròxim any. Surten tres alumnes del centre i algus germans d'altres alumnes del centre. Molt guapos!!!


Si en voleu, els alumnes de 'aula UEECO i dos alumnes de 4art D, en venen. El preu és de 6€, i amb els beneficis es realitzan activitats de diferents tipus: suport, d'oci, tallers, equinoteràpia...

Arbres acabats!!!





Us deixam unes imatges dels arbres acabats. El d'ampolles d'aigua, encara que es veu molt, està enllumenat!


dilluns, 3 de desembre del 2012

Dia de la discapacitat

Avui, amb motiu de la cel.lebració del dia de la discapacitat, hem realitzat una activitat conjuntament amb uns grups de segon d'ESO. Consistia en caminar amb els ulls tapats, ajudats per un company guia i un bastó per a invidents. També es podia anar amb cadira de rodes. L'objectiu que es preten es comprovar com les limitacions que tenen les persones amb visió limitada o sense visió, així com amb mobilitat reduïda. D'altra banda, ens ajuden a acceptar les nostres limitacions i saber que tots tenim limitacions encara que no siguin visibles.