dijous, 31 de gener del 2013

Dia de la Pau

Ahir vàrem  celebrar el dia de la Pau sortint tots junts al pati i omplint la forma d'una grulla com a símbol de la Pau i duguent una altra o dues a la mà, fetes amb paper... és molt díficil de fer però ha sortit!
Encara que el día de la Pau es celebra el 30 de Gener, no hem d'oblidar que la Pau es fa dia a dia a cada moment!

dimecres, 30 de gener del 2013

Dia de la pau

Avui hem celebrat el dia de la pau, sortint tots junts al pati i omplint la silueta d'una grulla que havien dibuixat enterra i amb una grulla o dues que cadascú portavem a les mans.

divendres, 18 de gener del 2013

Dia de la pau

Estam preparant la celebració del dia de la pau.
Amb na Tere i na Manoli estam treballant l'elaboració de  grulles de la pau. També visualitzam el vídeo de Sadako i escoltam la cancó de "estamos en sintonía".
Us deixam els enllaços per si voleu veure-los i aprendre a fer grulles!

http://www.youtube.com/watch?v=cG9UAd4k0mY
 http://www.youtube.com/watch?v=7HaZeUQQzrw
http://www.youtube.com/watch?v=7HaZeUQQzrw

dijous, 17 de gener del 2013

Visita al MAC

EL passat divendres visitàrem el Museu d'art contemporani, ens va agradar molt. Gaudírem de l'exposició titulada "Vida y muerte" de l'artista Isabel Echarri, formada per 19 obres; la principal és una espiral creada amb sorra i sal. Ens va agradar molt i en Joel i n'Ana  amb n'Elena, la directora (que ens  va guiar la visita) del que pensàven que podia ser cada obra.
N'Ana i en Joel deien que l'espiral podia ser un caragol i caminàren per dins fins arribar a la columna que forma el centre o l'acabament segons ho mirem...
També han parlat del cos partint d'un bust de dona que hi ha exposat a l'exposició permanent; aquí també hem experimentat el moviment davant d'una obra que canvia segons des d'on la mirem.


Per acabar hem visitat la sala 2, amb sòl de vidre  on trobam baix la ciutat fenicia. És molt polida, encara que a en Joel no li ha agradat mica la sensació de caminar per damunt del vidre!!!
També hem fet un dibuix d'un rostre i hem jugat a simular que era una màscara.

Ho passàrem molt bé!!!!!!!!!!!!

dimarts, 8 de gener del 2013

Inici de segon trimestre

Avui hem tornat a classe, en Joel i n'Ana teniem moltíssimes ganes.
A més de contar-nos el que hem fet durant aquestes vacances i els regals que ens han fet, hem parlat de les activitats que farem aquest trimestre. Volem continuar amb l'hort... quanta herba li ha sortit durant el nadal!, seguir amb les sessions d'equinoteràpia, les sortides conjuntes amb l'UEECO de l'IES de Santa Maria, una visita que programàrem al novembre al MAC, la compra setmanal, la decoració del centre, celebracions de dies assenyalats,  activitats culturals que sorgeixin i tot allò que pugui resultar interessant i que ens ensenyi més coses.